Onsdag den 4. april kl. 19.00 i Langebjerghallen byder Øresund Håndbold velkommen til Talentchef på herresiden og U-landsholdstræner Claus Hansen som foredragsholder over emnet:

“Forældrenes rolle i det gode udviklingsmiljø”

– Hvordan opbygger man et godt udviklingsmiljø for børn og unge?
– Hvilken rolle spiller forældrene for forløsningen af børnenes potentiale?

Dansk Håndbold Forbund har nydt godt af Claus Hansens inspirerende tilgang til talentudvikling, hvor han har været en del af talentudviklingen siden 2002, U-landsholdstræner siden 2008 og talentansvarlig siden 2011.
”Claus har i den grad været en vigtig figur for håndbolden igennem mange år. Han har utvivlsomt haft en finger med i spillet i forhold til de mange talenter, vi ser i dansk herrehåndbold i dag. Hans akademiske – og ja nærmest filosofiske – tilgang til håndbolden har været med til at højne kvaliteten i vores talentarbejde, men det har også udfordret os andre og fået os alle til at tænke i nye baner,” udtalte Morten Stig Christensen tidligere på året da Claus meddelte han stopper i DHF.

Vi håber på, at se flest muligt, da det er et vigtigt emne i håndboldhverdagen. Tilmeld jer gerne på vores facebook side (https://www.facebook.com/events/347929269049720/)
under begivenheder så vi har et overblik over deltager antallet.

Der vil blive serveret kaffe og kage. Øl og vand kan købes.