U17 piger

HUK-Øresund Håndbold hold (Holdfællesskab)

Tænerteam

Cheftræner

Mads Dam (født 1969)

 4142 9988
 md.oresund@gmail.com

Startede som træner for over 30 år siden og været træner i mere end 20 sæsoner. De sidste 13 år i Øresund håndbold, bla. med ansvaret for U-18 Pige Liga og Dame Senior (4 sæsoner). 

Deltaget i rigtige mange kurser, inspirationsaftener mm. i både DHF og HRØ regi, og bl.a. 

  • Gennemgået DHF’s divisionstræneruddannelse 2013-2015 
  • Deltaget i DHF’s tophåndbold symposium for elitetrænere de seneste 6 sæsoner. 
  • Deltaget i Handball Goalkeeper Camp v/Vanja Radic i 2015
  • De årlige HRØ trænerseminarer

Er årgangansvarlig for U-15 og U-17 piger i Øresund Håndbold.

Jeg blev medlem af NG håndbold/Nivå for over 40 år siden. Har spillet over 175 førsteholdskampe.

Min passion for håndbold bygger på jeg elsker farten, dynamikken, teknikken og ikke mindst taktikken i håndbold. Jeg kan blive meget nørdet omkring taktikken og formationer i håndbold både når jeg selv coacher, men også når jeg ser håndbold live i hallen og på tv. Elsker at komme på kurser og lære nyt.

 

Træner

Ulrich Koch Borrits (født 1988)
2148 6774
ukb88@msn.com

Kontaktperson for hold 2

Har spillet håndbold i barndomsklubben Borsholm Skibstrup Idrætsforening siden han var 6 år, og startede op som træner om 13-årig. Siden da har han været træner i både Helsingør Håndbold, HUK og HUK/Øresund af flere omgange.

De seneste 2 sæsoner har stået på assistenttræner for Helsingør Håndbolds 2. divisionsdamer. Der ud over er Ulrich træner på håndboldlinjen på den kommunale idrætslinje der hører under Team Danmarks Elitekommuner. Deltager i kurser i løbet af året og har løbende kontakt og samarbejde med DHF's Elitekommunekonsulent Thomas Høst .

Er i gang med divisionstræneruddannelsen. Håndbold er mange ting. Fællesskab, fysisk træning og individuel udvikling er de 3 vigtigste punkter for mig. Uden fællesskab og sammenhold er der intet hold. Derfor vægter jeg den sociale del højt. Den fysiske træning er med til at rykke hver enkelt spiller tydeligt i form af test, hvilket appellerer til øget motivation for fortsat træning. Den individuelle udvikling kan til tider være mere usynlig end den fysiske, imens den andre gange er helt tydelig, når en snak eller instruktion om en helt specifik rettelse/korrektion munder ud i en succes - dét er der jeg for alvor synes det er sjovt at være træner!

 Sponsorer

Murermester J. Ole Pedersen A/S - Hejreskovvej 14 - 3490 Kvistgård