Mindeord

Minde ord, Vibeke Hermansen

En håndbold ildsjæl fra Nivå og Øresund Håndbold er gået bort, der er bisættelse tirsdag den 30. april 2019 kl. 11.00 i Egebæksvang Kirke, Strandvejen 336D, 3060 Espergærde

Vibekes passion for håndbold og unge mennesker var unik og mange generationer har haft fornøjelse af ”verdens bedste holdleder”.

Vibeke var der altid for spillerne og klubben – hun vogtede om ”flokken” og sørgede for god stemning, frugt, slik og sikrede at alle havde det godt.

Vi har mistet en ”ener” som netop havde skiftet til ny bolig tæt på hendes søster og familie, som hun var tæt knyttet til.

Æret være hendes minde.

Øresund Håndbold
Formand
Michael Kok

Øresund Håndbold klubtøj

Kære spillere og forældre.
Nu er det igen muligt at købe Øresund Håndbold-klubtøj hos Humlebæk Sport.
Bestillingsseddel bliver snarest lagt på hjemmesiden, samt på ‘opslagstavlen’ i dit holds holdsportgruppe.

Ved bestilling gøres følgende:
– udfyld arket med størrelse, navnetryk og spillernr.
– send bestillingsark pr. mail til Humlebæk Sport
– spørgsmål om størrelse, tryk, pris, levering mv. rettes
direkte til Richard hos Humlebæk Sport
– Richard ringer til dig når varerne er klar.
– du afhenter varerne og betaler i butikken.

Så er julegaven også reddet i år! 😃

Se mere her

Tak for hjælpen

Tak for hjælpen

Det er nu tid til igen at rykke ind i hallerne og se en masse god håndbold, se spillere have det sjovt og samtidig udvikle sig sammen med deres kammerater

Derfor vil vi gerne benytte lejligheden til at takke alle som har hjulpet med diverse arrangementer her i sommermånederne – I har gjort en forskel

En kæmpe tak til alle, der har haft tid til at hjælpe med at sikre et godt økonomisk fundament til den kommende sæson 2018/2019.

Vi har i juni stået for hele cykelruten ved KDM Ironman 70.3 European Championship i Helsingør, klaret oprydningen efter Grøn koncert i juli og nu på søndag den 19. august hjælper vi på en del af cykelruten samt et depot til KMD Ironman Copenhagen. Mere end 300 frivillige og spillere har været i gang ved disse arrangementer, og mange har hjulpet flere gange. Endnu en kæmpe tak for indsatsen.

Uden indtjeningen fra disse aktiviteter ville det ikke være muligt, at drive en klub som ØH med divisions håndbold og med mange spillere på de fleste både ungdoms- og seniorhold og dygtige veluddannede trænere.
Også stor tak til teamet der sørgede for en velgennemført og succesfuld camp for knapt 40 ungdomsspillere i sommerferien. Super initiativ at I arrangerede en uges håndbold camp.

Vi vil meget gerne markere afslutningen på de 4 aktiviteter med at byde på lidt godt til ganen og noget at skylle maden ned med nu på søndag den 19. august kl. 17.00 i Langebjeghallen. Vi håber rigtig mange af både de mange frivillige og spillere, der har hjulpet ved sommerens aktiviteter har lyst til at komme forbi Langebjerghallen på søndag. For at kunne forberede forplejningen vil vi gerne bede jer give et tilsagn om deltagelse i Langebjerghallen søndag fra kl. 16 via begivenheden på Øresund Håndbolds facebookside .

Med Sportslig hilsen

Øresund Håndbold
Bestyrelsen

https://www.facebook.com/events/1977045509007163/

Nyt fra Øresund Håndbold

Nyt fra Øresund Håndbold

Øresund Håndbold har netop afholdt generalforsamling den 9. maj 2018

Referat og beretning kan læses på https://oresundhaandbold.dk under klubben – dokumenter ØH.

Vi har udvidet bestyrelsen fra 3 personer til 4 personer og det er en stor glæde, at kunne byde Mads Dam velkommen.
I kender alle Mads, som i dag er cheftræner for U16 piger i vores holdfællesskab HUK Øresund.

Vores tanker og ønsker har været, at udvikle os sportsligt og sikre en rød tråd mellem trænere og deres færdigheder. Vi har derfor givet Mads ansvaret for den sportslige retning i Øresund Håndbold.
Fremadrettet har vi 2 typer af trænere – Ung trænere fra mini til og med U14 og trænere fra U16 til og med senior.

Mads arbejder på et oplæg, som trænere og bestyrelse skal drøfte på et møde i juni måned.

Velkommen til bestyrelsen

Med sportslig hilsen
Michael Kok

Gå ikke glip af årets foredrag

Gå ikke glip af årets foredrag

Onsdag den 4. april kl. 19.00 i Langebjerghallen byder Øresund Håndbold velkommen til Talentchef på herresiden og U-landsholdstræner Claus Hansen som foredragsholder over emnet:

“Forældrenes rolle i det gode udviklingsmiljø”

– Hvordan opbygger man et godt udviklingsmiljø for børn og unge?
– Hvilken rolle spiller forældrene for forløsningen af børnenes potentiale?

Dansk Håndbold Forbund har nydt godt af Claus Hansens inspirerende tilgang til talentudvikling, hvor han har været en del af talentudviklingen siden 2002, U-landsholdstræner siden 2008 og talentansvarlig siden 2011.
”Claus har i den grad været en vigtig figur for håndbolden igennem mange år. Han har utvivlsomt haft en finger med i spillet i forhold til de mange talenter, vi ser i dansk herrehåndbold i dag. Hans akademiske – og ja nærmest filosofiske – tilgang til håndbolden har været med til at højne kvaliteten i vores talentarbejde, men det har også udfordret os andre og fået os alle til at tænke i nye baner,” udtalte Morten Stig Christensen tidligere på året da Claus meddelte han stopper i DHF.

Vi håber på, at se flest muligt, da det er et vigtigt emne i håndboldhverdagen. Tilmeld jer gerne på vores facebook side (https://www.facebook.com/events/347929269049720/)
under begivenheder så vi har et overblik over deltager antallet.

Der vil blive serveret kaffe og kage. Øl og vand kan købes.

Toptræner tilbage til Øresund Håndbold

Brian Stokholm skal de kommende sæsoner være cheftræner for Øresund Håndbolds bedste damehold i 3. division, som det er målet at rykke op i 2. division.

Øresund Håndbolds nuværende træner Trine Bay, har valgt at trappe ned for trænerkarrieren, og stopper derfor med udgangen af denne sæson. Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige en stor tak til Trine, som har gjort et stort stykke arbejde med integrationen af de nye unge spillere i senior truppen og samtidig sikret en god udvikling af de øvrige damespillere.

Øresund Håndbold har valgt at stoppe samarbejdet med HUK Håndbold på dame senior holdene, således at klubben, ligesom på herre senior, er herre i eget hus.

Brian Stokholm har en lang trænerkarriere bag sig. Han var i en årrække træner i Øresund for både herre- og dameholdet, som han førte fra 3. division til 1. division. De sidste seks år har han været træner på damesiden i HIK og Lyngby, hvor han var cheftræner for Lyngbys 1. divisions damer og i HIK stod for talentudviklingen på HIK U-18 ligahold, samtidig med at han er assistenttræner for klubbens 2. divisionshold.

”Jeg er rigtig glad for at komme tilbage til Øresund Håndbold, som altid har stået mig meget nær, da jeg har været i klubben i godt 16 år og det tiltaler mig, at klubben giver plads til at udvikle den enkelte spiller. Mange af spillerne har været igennem en god udvikling de senere år, og den udvikling vil jeg godt videreføre de kommende år,” siger Brian Stokholm.

Vi byder Brian velkommen tilbage til Øresund Håndbold, og glæder os meget til samarbejdet.

Øresund Håndbold satser ligeledes fortsat på ungdomssiden i klubben, hvor der lægges meget vægt på udviklingen af den enkelte spiller, både for bredde og elite. Samtidigt må klubbens hold gerne kunne måle sig med de bedste, og vi er derfor glade for at kunne præsentere Camilla Toth og Thomas Skødt, som nyt træner team for Øresund Håndbolds U14 pigehold.

Trænerne for Øresund Håndbolds øvrige årgange er ligeledes ved at være på plads, og vil blive meldt ud inden længe.

Øresund Håndbold ønsker Godt Nytår

Øresund Håndbold ønsker Godt Nytår

Kære spillere, trænere, holdledere, forældre og frivillige

Tak for et godt 2017, som har budt på mange kampe lige fra mini til old girls.

Vi har igen i år leveret en masse gode resultater og udviklet spillere til at kunne klare ”next level” – oprykninger fra ex. U14 til U16 osv.

En særlig tak til alle vores trænere og holdledere, som uge efter uge gør deres bedste, for både at skabe udvikling og resultater på samme tid – det er ikke altid let at være træner.

Som forældre ved vi ofte bedst – vi er både dommere og trænere på en gang, men vi ser dem kun en time om ugen, nemlig til kamp. Alle de mange timer i træningslokalet ser vi ikke.

Personligt vil jeg ikke bytte min post som formand for Øresund Håndbold, med et job som træner – det er jobbet alt for krævende til og kræver man er af en særlig støbning.

Vi har netop afsluttet 2017 med en tur til Lund i Sverige og U10 har været til AB CUP. Samlet har ca. 100 spillere, trænere og holdledere været afsted og prøvet kræfter med hold fra andre klubber og lande. Det er fantastisk at se hvordan I alle repræsenterer klubben derude – flot arbejde!

Jeg havde selv fornøjelsen af, at se 6 kampe i fredags – det var en fornøjelse at mærke træner og forældreopbakning på mange af holdene.

Det samme ved jeg var tilfældet ved AB Cup. TAK! – det gør en stor forskel.

Vores holdfællesskab med HUK har igen i 2017 vist sig at skabe flotte sportslige resultater. Vi har som ledere et ansvar for at vores spillere har de bedste vilkår for at udvikle sig på kort og lang sigt.

I 2017 har vi budt velkommen til en masse nye spillere på de mindste årgange. Det er herligt at se – og der skal lyde en stor tak til de trænerteams og ildsjæle der er med til at skabe så gode rammer for de mindste. Min drøm for 2018 er, at se endnu flere børn i hallerne og at endnu flere forældre giver en hånd med, når der er behov – der skal være balance i vores økonomi og i vores ressourcer.

Jeg gør mit bedste for at anerkende og sige tak når det er muligt. Lykkes det altid? – nej, jeg er frivillig som alle andre og tiden kan nogle gange flyve afsted. Vi har mange hold i vores klub – et særligt hold er ”Team Cafe Øresund”, en stor tak til jer alle for de mange weekender I bruger til glæde for ØH og alle de gæster vi har hver weekend fra andre klubber.

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne ønske et GODT NYTÅR til alle – vi ses i 2018. Og første weekend 6.-7. januar kunne være et godt bud – her har vi i alt 11 kampe i NKK og Langebjerg hallen.

Michael Kok

Formand – Øresund håndbold

Nyt medlemssystem

Nyt medlemssystem

Kære Øresund spiller

Vi har valgt at udskifte vores gamle bogholderi/medlemssystem med et nyt tidssvarende system ”Klubmodul”, som hovedparten af alle håndboldklubber bruger.
Det betyder også at du som spiller får en opgave:
• Du skal gå ind via hjemmesiden https://oresundhaandbold.dk/
• Tryk på Indmeldelse / Betal kontingent – herefter kommer du ind på Øresunds Klubmodul side

• Tryk på “Grøn mand med +” og opret dig som spiller
VIGTIGT : Når du er oprettet – skal du trykke oppe i øverste bjælke ”Tilmelding” og vælge det hold du spiller på
• Når du tilmelder dig, skal du også betale 1. kontingent rate
• Herfra vil alle fremtidige kontingentbetalinger køre automatisk
Fremadrettet er datoerne for kontingentopkrævning:
31. august, 30. november og 28. februar.
Vi håber du vil tage godt imod opgaven og hurtigst muligt få oprettet dig og tilmeldt dig på dit hold.
Frist for tilmelding er 19. november 2017
Evt. spørgsmål stilles til

Lisbet Kok
mail kasserer.oresund@gmail.com / mob 2073 2044

Med sportslig hilsen
Kasserer og bogholderi teamet
Lisbet Kok, Winnie Dam & Henrik Naaby

ØH Introduktion til klubmodul november 2017