Kære alle

Dette er opfølgende information til det informationsbrev vi “postede” på Øresund Håndbolds hjemmeside, på Facebook (alle Øresunds håndbold grupper) og pr. e-mail (til kendte adresser) i midten af maj måned i år.

Øresund Håndbold har succesrigt gennemført support til 2 cykelløb i juni måned:

 • –  Sjælsø Rundt, søndag den 12. juni,

  –  Kronborg løbet (1/2 Ironman), søndag den 19. juni.

 • Tak til alle som deltog, og bidrog til at skabe nødvendige indtægter til Øresund Håndbold.

  Vi har imidlertid behov for, at alle aktive spillere, som trods alt ”høster frugterne” af indtægterne til klubben, fremadrettet giver meget bedre opbakning og support til deltagelse i aktiviteterne, som Øresund Håndbold har indgået aftaler om at af dække i år. I september måned vil det blive besluttet, hvilke aktiviteter Øresund Håndbold fortsætter med i 2017. Mere information følger i september/oktober 2016.

  I August måned har vi to cykelaktiviteter, hvor vi forventer en bredere opbakning og tilmelding end vi fik i juni, hvor vi kun med ”slid og slæb” fik bemandet flagposter og depoter. Vi har ikke tidligere anvendt U-14 spillere, men det blev nødvendigt for at opfylde Øresund Håndbolds indgåede aftale for Kronborg løbet.

  BEMÆRK : De næste cykelaktiviteter er:

 • –  Copenhagen Ironman, søndag den 21. august, hvor vi har flagposter og cykeldepot i Lønholt.
 • –  Veggerby Bicycle race, søndag den 28 august, hvor vi skal bemande flagposter.

  Det er altafgørende for en succesfuld afvikling, at vi får flere supportere til at assistere til disse 2 cykelløb, så det vil være meget stor hjælp, hvis alle læsere af dette informationsbrev spørger venner og bekendte om hjælp til bemanding af flagposter (18 år +++) og cykeldepotet til Ironman. Vi har også brug for frivillige forældre og assistance fra klubbens øvrige ambassadører, og der vil blive rettet kontakt til disse grupper af potentielle gode supportere.

  Vi har også en aftale med: Oprydning efter GRØN KONCERT. Jobbet finder sted mandag den 1. august og vil blive under ledelse af træner Camilla Toth. Camilla vil selv kontakte spillere – primært U-14 piger og drenge – til dette job.

  Ud over indtægter fra support til aktiviteter, er det en hel klar målsætning, at vi “vender tilbage” til Fællesdage i hallen, så vi kan trække mange tilskuere og bygge videre på en positiv fremtid for klubben, samt opfylde vores forpligtelser overfor vores hovedsponsorer. Målet for fællesdagene er, at vi fastholder vores hjemmebanedage og at vi at vi får lagt ungdomskampe ind på de samme dage.

  På fællesdagene i Langebjerghallen er det aftalt, at Cafe Øresund har åben hver gang.

  Vi er også i gang med at finde frivillige til at indgå i klubbens udvalgsarbejde. Vi har brug for frivillige til at indgå og deltage i sportsudvalget, aktivitetsudvalget og sponsorudvalget.

  Interesserede frivillige kan skrive til bestyrelsen på nedenstående e-mail:

  oresundhaandbold.bestyrelse@gmail.com