Det er nu tid til igen at rykke ind i hallerne og se en masse god håndbold, se spillere have det sjovt og samtidig udvikle sig sammen med deres kammerater

Derfor vil vi gerne benytte lejligheden til at takke alle som har hjulpet med diverse arrangementer her i sommermånederne – I har gjort en forskel

En kæmpe tak til alle, der har haft tid til at hjælpe med at sikre et godt økonomisk fundament til den kommende sæson 2018/2019.

Vi har i juni stået for hele cykelruten ved KDM Ironman 70.3 European Championship i Helsingør, klaret oprydningen efter Grøn koncert i juli og nu på søndag den 19. august hjælper vi på en del af cykelruten samt et depot til KMD Ironman Copenhagen. Mere end 300 frivillige og spillere har været i gang ved disse arrangementer, og mange har hjulpet flere gange. Endnu en kæmpe tak for indsatsen.

Uden indtjeningen fra disse aktiviteter ville det ikke være muligt, at drive en klub som ØH med divisions håndbold og med mange spillere på de fleste både ungdoms- og seniorhold og dygtige veluddannede trænere.
Også stor tak til teamet der sørgede for en velgennemført og succesfuld camp for knapt 40 ungdomsspillere i sommerferien. Super initiativ at I arrangerede en uges håndbold camp.

Vi vil meget gerne markere afslutningen på de 4 aktiviteter med at byde på lidt godt til ganen og noget at skylle maden ned med nu på søndag den 19. august kl. 17.00 i Langebjeghallen. Vi håber rigtig mange af både de mange frivillige og spillere, der har hjulpet ved sommerens aktiviteter har lyst til at komme forbi Langebjerghallen på søndag. For at kunne forberede forplejningen vil vi gerne bede jer give et tilsagn om deltagelse i Langebjerghallen søndag fra kl. 16 via begivenheden på Øresund Håndbolds facebookside .

Med Sportslig hilsen

Øresund Håndbold
Bestyrelsen

https://www.facebook.com/events/1977045509007163/