Brian Stokholm skal de kommende sæsoner være cheftræner for Øresund Håndbolds bedste damehold i 3. division, som det er målet at rykke op i 2. division.

Øresund Håndbolds nuværende træner Trine Bay, har valgt at trappe ned for trænerkarrieren, og stopper derfor med udgangen af denne sæson. Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige en stor tak til Trine, som har gjort et stort stykke arbejde med integrationen af de nye unge spillere i senior truppen og samtidig sikret en god udvikling af de øvrige damespillere.

Øresund Håndbold har valgt at stoppe samarbejdet med HUK Håndbold på dame senior holdene, således at klubben, ligesom på herre senior, er herre i eget hus.

Brian Stokholm har en lang trænerkarriere bag sig. Han var i en årrække træner i Øresund for både herre- og dameholdet, som han førte fra 3. division til 1. division. De sidste seks år har han været træner på damesiden i HIK og Lyngby, hvor han var cheftræner for Lyngbys 1. divisions damer og i HIK stod for talentudviklingen på HIK U-18 ligahold, samtidig med at han er assistenttræner for klubbens 2. divisionshold.

”Jeg er rigtig glad for at komme tilbage til Øresund Håndbold, som altid har stået mig meget nær, da jeg har været i klubben i godt 16 år og det tiltaler mig, at klubben giver plads til at udvikle den enkelte spiller. Mange af spillerne har været igennem en god udvikling de senere år, og den udvikling vil jeg godt videreføre de kommende år,” siger Brian Stokholm.

Vi byder Brian velkommen tilbage til Øresund Håndbold, og glæder os meget til samarbejdet.

Øresund Håndbold satser ligeledes fortsat på ungdomssiden i klubben, hvor der lægges meget vægt på udviklingen af den enkelte spiller, både for bredde og elite. Samtidigt må klubbens hold gerne kunne måle sig med de bedste, og vi er derfor glade for at kunne præsentere Camilla Toth og Thomas Skødt, som nyt træner team for Øresund Håndbolds U14 pigehold.

Trænerne for Øresund Håndbolds øvrige årgange er ligeledes ved at være på plads, og vil blive meldt ud inden længe.