Mandagstræningen i Rådhushallen var noget anderleders end normalt. 31 piger var mødt op, spændte og fulde af energi.

Efter ca. en 1 times opvarmning med Life Kinetik træning samt lidt boldøvelser for at komme igang, var dagens højdepunkt da 3 spillere fra København Håndbold kom ind i hallen og var klar til at give pigerne en stor oplevelse.

De 3 spillere var ikke hvem som helst
– Anne Mette Hansen, pt. en af Danmarks bedste landsholdsspillere med 60 landskampe
– Målmand Christina Elm som fik debut på A-landsholdet i oktober 2016
– Maria Lykkegaard, stregspiller og medaljer på både U-17, U-18 og U-20 landsholdet.

Efter en meget kort introduktion var alle igang på halgulvet. Alle målmand blev kørt hårdt igennem af Christina Elm med flere fysiske øvelser. Maria Lykkegaard tog sig kærligt af stregspillerne som fik egen træning i den ene ende af hallen. I den anden ende have Anmme Mette Hansen så resten af spilleren igennem lidt mand-mand træning og efterfølgende spiløvelser.

Det hele blev sluttet af med en masse kontraspil hvor alle 3 København spillere fik sat rigtig højt tempo i de ivrige HUK-Øresund piger.

Det hele blev sluttet godt af med et fællesbilled så også de mange fremmødte forældre kom på halgulvet for at tage billeder til familiealbummet.

Det blev stor oplevelse for os alle og fantastisk at se alle pigerne udstråle en vilje og lyst til at lære og spille håndbold.

Tusind tak til København Håndbold og de 3 dygtige spillere for at tage sig tid til at komme forbi og i den grad være på. Vi ser frem til torsdag at tage til Frederiksberg hallen og støtte København Håndbold i kampen mod Silkeborg Voel, herunder også at være en del af indløbet til kampen.